Zo zien de vernieuwde Aldi's er uit. In Haaksbergen gaat de nieuwe winkel er ook zo uit zien.
Zo zien de vernieuwde Aldi's er uit. In Haaksbergen gaat de nieuwe winkel er ook zo uit zien. (Foto: PR)

Bij vernieuwde Aldi draait het om vers en duurzaam

  Zakelijk

HAAKSBERGEN – De vernieuwde Aldi aan de Jonkheer von Heijdenstraat in Haaksbergen wordt vrijdag 12 juli feestelijk heropend. De opening wordt om 8.00 uur verricht door filiaalleider Radjesh Jhan Jhan.

In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. Brood wordt ter plekke afgebakken. In verband met de verbouwing is het filiaal tot de heropening gesloten. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een aardigheidje.

Filiaalleider Radjesh Jhan Jhan: "De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom."

Op de openingsdag staat er een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid, die klanten gratis kunnen proeven. In het weekend na de opening zijn er diverse proeverijen in de winkel.

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler van het beleid. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting. Bij de verbouwing zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

Meer berichten