Tamara kwam vrijdag met schoondochter Crissy naar de winkel van Aukje Borgelink (rechts) voor een mooie verrassing.
Tamara kwam vrijdag met schoondochter Crissy naar de winkel van Aukje Borgelink (rechts) voor een mooie verrassing. (Foto: PR)

Crissy en Tamara blij met broek en met elkaar

  Zakelijk

Tamara kwam vrijdag met schoondochter Crissy naar Beau Boetiek voor de prijsuitreiking in het kader van de Moederdag Winactie. Het trendy damesbroekenmerk Para Mi had de actie georganiseerd samen met dit verkooppunt aan de Blankenburgerstraat in Haaksbergen.

Haaksbergen - "Door de jaarlijkse groei wilde wij wat bijzonders doen. Moederdag 2019 was hier het perfecte moment voor", aldus Setske Mulder van Para Mi.

In heel Nederland deden liefhebbers van het merk mee en honderden aanmeldingen stroomden binnen. Iedereen kon daarbij aangeven waarom de ander een mooi cadeau verdiende.

"De klanten deelden hun eigen verhaal met ons. Tamara gaf haar schoondochter Crissy op, omdat Crissy de zoon van Tamara intens gelukkig maakt. Daarbij is Crissy ook een gezegende aanvulling voor het gezin van Tamara. Crissy staat positief in het leven en gaat geen uitdaging uit de weg, schreef Tamara ons."

Na afloop verlieten beide vrouwen de winkel van Aukje Borgelink in een perfect zittende broek.

Meer berichten