Zo was het. Zien hoe het nu is? Kom dan langs op 6 mei!
Zo was het. Zien hoe het nu is? Kom dan langs op 6 mei!

EMTÉ heropent maandag 6 mei als Coop

  Zakelijk

Haaksbergen - Op maandag 6 mei om 17.00 uur opent Coop aan de Jhr. von Heijdenstraat 21 in Haaksbergen feestelijk de deuren. De voormalige EMTÉ-supermarkt is dan voorzien van de Coop-look en het bijbehorende assortiment. Het EMTÉ-personeel is gewoon gebleven.

Tijdens de feestelijke openingsavond op maandag 6 mei presenteert de nieuwe supermarktmanager samen met het vertrouwde team de supermarkt vol trots aan de buurt. Supermarktmanager Chris Meijer: "We nodigen alle klanten en omwonenden van harte uit om de opening met ons mee te vieren. We gaan er een feestje van maken! We zorgen voor een hapje en een drankje. De eerste 250 klanten ontvangen bij besteding van 20 euro of meer een gratis appeltaartje."

Ook de dagen na de opening is het feest in de winkel. Zo is er op woensdag 8 mei van 12 tot 17 uur een ballonnenclown aanwezig, kunnen klanten op vrijdag 10 mei tussen 11 en 16 uur genieten van gratis poffertjes en worden er een dag later, op zaterdag 11 mei tussen 11 en 16 uur, suikerspinnen uitgedeeld.  

Meer berichten