Foto:

Joep Kockmann aan het roer bij de Rabobank

  Zakelijk

De raad van commissarissen van Rabobank Enschede-Haaksbergen heeft Joep Kockmann (52) per 1 februari benoemd tot directievoorzitter van de bank. Kockmann neemt het stokje over van Jerry Notenboom. Jerry is directievoorzitter van Rabobank Regio Den Haag geworden en gaat hiermee terug naar zijn roots.

Enschede/Haaksbergen - Joep Kockmann heeft in het verleden leidinggevende ervaring opgedaan binnen Rabobank International en bij verschillende banken in Engeland en Duitsland. Voordat hij bij Rabobank Enschede-Haaksbergen kwam was hij drie jaar directeur Bedrijven bij Rabobank Twente Oost.

"Met de aanstelling van Joep als directievoorzitter hebben we een enthousiaste en gedreven bestuurder die een eigentijdse invulling gaat geven aan de toekomst van onze Rabobank. We borduren op innovatieve wijze voort op de lijn die wij als betekenisvolle en betrokken bank in de regio hebben ingezet", aldus Henk Kesler, voorzitter van de raad van commissarissen Rabobank Enschede-Haaksbergen.

Joep Kockmann kijkt uit naar zijn nieuwe rol: "Rabobank Enschede-Haaksbergen is een prachtige bank in een mooi en uitdagend werkgebied. De missie blijft onveranderd: in onze regio toonaangevend zijn voor de leefomgeving en zowel economisch als maatschappelijk een grote rol spelen."

Kockmann woont met zijn vrouw en zoon in Enschede. Hij heeft een sterke binding met het werkgebied van de bank.

Meer berichten