Logo haaksbergerkoerier.nl


Het pand in Haaksbergen krijgt een nieuw 'stempel'.
Het pand in Haaksbergen krijgt een nieuw 'stempel'.

Unipro bv gaat verder als Uzin Utz Nederland bv

  Zakelijk

Haaksbergen - De vraag is of iemand in Haaksbergen de nieuwe naam de eerste jaren in de mond zal nemen, maar feit is dat Unipro bv vanaf 1 januari Uzin Utz Nederland bv gaat heten.

De naamsverandering is onderdeel van de internationale groeistrategie van het Duitse moederbedrijf, de Uzin Utz Group, waar Unipro sinds 2004 onderdeel van is. Met uitzondering van de nieuwe naam en het nieuwe logo verandert er voor het bedrijf, de medewerkers, de leveranciers en de klanten niets.

Philip Utz, toekomstig lid van de raad van bestuur en achterkleinzoon van de oprichter van het bedrijf: "In de afgelopen jaren hebben we ons marktaandeel flink kunnen uitbreiden, zowel nationaal als internationaal. We zijn van mening dat er nóg meer potentieel is, dat we beter kunnen benutten als we onze bedrijfsstructuur aanpassen aan de behoeften van de toekomst. De naamswijziging is daar onderdeel van. We creëren daarmee een uniform bedrijfsimago."

Het Duitse familiebedrijf Uzin Utz, produceert en levert, net als Unipro, alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Dat varieert van lijmen, egalisaties, gietvloeren, parket-olie en -lak tot machines en gereedschappen voor het leggen van diverse soorten vloeren. De Uzin Utz Group is nu actief in 49 landen over de hele wereld.  

reageer als eerste
Meer berichten