Opperste concentratie tijdens de Clubvoetbaldagen.
Opperste concentratie tijdens de Clubvoetbaldagen. ( Foto's: PR HSC'21)

Drukke dagen op 't Scholtenhagen

  Verenigingen

Haaksbergen - Drukte bij HSC'21 de afgelopen dagen. Het begon zondag al met een extreem goed bezocht Karel Schabbink Familietoernooi en daarna begonnen op maandag de drie dagen durende Clubvoetbaldagen.

Liefst 24 teams waren aanwezig op het Karel Schabbink Familietoernooi en een groot aantal teams mag zich inmiddels vaste deelnemer noemen. Een teken dat het toernooi elk jaar weer veel voetbalplezier en gezelligheid biedt. Op het grote terras werd het toernooi gezellig afgesloten.

Het toernooi is vernoemd naar het in 2016 overleden clubicoon Karel Schabbink. Hij was 35 jaar bestuurslid en vervulde vele andere functies. Voor zijn verdiensten kreeg hij de gouden speld van de KNVB en werd hij benoemd tot erelid van HSC'21. Het toernooi werd gewonnen door de familie Ottink. De grootste beker was voor het sportiefste team: dat van de familie Waning.

Maandag, dinsdag en woensdag bleef het gezellig bij HSC. Niet zozeer op het terras, maar wel op het hoofdveld. 52 jonge voetballers deden mee aan de door de club georganiseerde Clubvoetbaldagen: drie dagen trainen op techniek en tactiek én genieten van het spelletje. Iedereen kon zich aanmelden, dus ook jongens en meisjes uit omliggende dorpen en zelfs jonge vakantiegangers.

Meer berichten