Jan Hollink heeft zondag uit handen van KNVB-ambassadeur Klaas Jansen de zilveren speld en een oorkonde van de KNVB gekregen.
Jan Hollink heeft zondag uit handen van KNVB-ambassadeur Klaas Jansen de zilveren speld en een oorkonde van de KNVB gekregen. (Foto: Bon Boys)

Jan Hollink geëerd na dertig jaar assistentie langs de lijn

  Verenigingen

Haaksbergen - Jan Hollink heeft zondag uit handen van KNVB-ambassadeur Klaas Jansen de zilveren speld en een oorkonde van de KNVB gekregen. Dit omdat hij na een kleine dertig jaar (!) na de wedstrijd Bon Boys-Vogido zijn 'baan' als assistent-scheidsrechter verruilde voor die van 'gewone supporter'.

Aan het begin van deze competitie maakte Hollink zijn besluit al bekend. Dus kregen selectiespelers en publiek tien seconden voor de officiële afloop van de wedstrijd van scheidsrechter Hans Migchelbrink even tijd om de scheidende functionaris op het veld uit te luiden. Onder een langdurig applaus van het talrijke publiek werd Hollink door de Bon Boys-spelers op de schouders genomen en naar de eigen dug out gebracht, waar de begeleidingsstaf en wisselspelers hem opwachtten.

Tijdens het officiële afscheid werd Hollink door onder andere het bestuur, de Vriendenkring, de selectie en de KNVB-vertegenwoordiger lovend toegesproken, terwijl diverse cadeaus de waarderende woorden onderstreepten.

Meer berichten