Als dit niveau te hoog gegrepen is, is voetballen bij v.v. Haaksbergen misschien een mooi alternatief?
Als dit niveau te hoog gegrepen is, is voetballen bij v.v. Haaksbergen misschien een mooi alternatief?

Haaksbergen zoekt vrouwen voor komend voetbalseizoen

  Verenigingen

Haaksbergen - v.v. Haaksbergen start ook komend seizoen met een volwaardig damesteam. Meiden en vrouwen kunnen zich melden.

Lid van de Damescommissie Margaret Overbeeke vertelt: "We hebben het damesvoetbal in het afgelopen seizoen een mooie plaats gegeven binnen v.v. Haaksbergen en hebben de competitie met een fraaie plek in de middenmoot afgesloten. Het is nu tijd om aan het volgende seizoen te denken. Verzorging en fysio zijn geregeld en de club is in verregaande onderhandeling met een trainer."

"De selectie is op dit moment nog aan de krappe kant. We zijn nog in gesprek met een aantal dames, maar wat extra aanwas is altijd welkom."

Als er meisjes en dames (vanaf de leeftijd van 15 jaar) in Haaksbergen zijn die willen voetballen binnen een gezellige vereniging, kunnen ze zich melden door een mail te sturen naar dames@vvhaaksbergen.nl.

Voorzitter Giljam Wartena is ook blij met de ontwikkeling. "V.v. Haaksbergen is een vereniging, waar veel mogelijk is. Steeds weer merk je dat onze leden de combinatie van plezier en prestatie erg waarderen. We gaan er van uit dat we aan de huidige damesselectie nog een aantal speelsters kunnen toevoegen en kunnen dan hopelijk met een slagvaardig team de nieuwe competitie in."

Meer berichten