De winnaars van de Open klasse: vlnr Raymond in de Nieuwenkamp, Rudith in de Nieuwenkamp en Jeroen in de Nieuwenkamp. 
De winnaars van de Open klasse: vlnr Raymond in de Nieuwenkamp, Rudith in de Nieuwenkamp en Jeroen in de Nieuwenkamp.  (Foto: )

Schutters De Eendracht gehuldigd

  Verenigingen

Haaksbergen - Onlangs vond in clubgebouw 't Hasselt de jaarlijkse prijsuitreiking plaats van de verschillende schiettoernooien van S.V. De Eendracht over het afgelopen seizoen.

De kampioenen van het Bedrijventoernooi en het Open Kampioenschap van Haaksbergen werden deze avond in het zonnetje gezet. Het Bedrijventoernooi werd gewonnen door De Missers, voor De Boys 1 en De Grolsch Boys. De B Klasse werd gewonnen door Electro Breukers, de C Klasse door De Groene Rakkers en de D Klasse door Dijkstra Plastics.

Het klassement met de hoogste gemiddelden werd bij de vrouwen gewonnen door Christien Papenborg, vóór Mandy Boksem en Ellen Kok. Bij de heren was de eerste plek voor Maike Effink, vóór Jeroen van de Eng en Danny ten Thije.

De beste verenigingsschutters over afgelopen seizoen waren Rudith in de Nieuwenkamp (goud), Raymond in de Nieuwenkamp (zilver) en Gerrit in de Nieuwenkamp (brons).

Het Open Kampioenschap van Haaksbergen werd gewonnen door Christien Papenborg (voor Mariélle in de Nieuwenkamp en Ellen Kok) en Henk Bos (voor Martijn Breukers en Ivo Tijhuis). Bij de senioren ging de eerste plaats naar Willie La Faille en bij de jeugd was plek een voor Anne Boksem, vóór de In de Nieuwenkamps Lars en Niek.

Kijk voor alle uitslagen op www.svdeeendracht.nl

Voor 21 juli kan iedereen zich inschrijven voor de wedstrijden van het komende seizoen. Dit kan via mail: sv-de-eendracht-haaksbergen@hotmail.com

Meer berichten