Zorgverleners promoten gebruik rollator bij AVH

  Verenigingen
Van links naar rechts organisatoren Lisan Scharenborg, Fieke Haverkate, Rozemarijn van Dijk en Minke ten Bruggencate.
Van links naar rechts organisatoren Lisan Scharenborg, Fieke Haverkate, Rozemarijn van Dijk en Minke ten Bruggencate. (Foto: )

HAAKSBERGEN - Buurtsportcoach Haaksbergen, ergotherapie Willen-Kunnen en Buurtzorg slaan de handen in één voor een rollatorloop op woensdag 19 juni vanaf 14 uur op de atletiekbaan van AVH.

"Voorop staan die middag gezelligheid en het gezamenlijk bewegen. Met als doel zoveel mogelijk mensen die met een rollator lopen bij elkaar brengen om hen in het zonnetje te zetten. Want hoe mooi is het om te blijven bewegen met behulp van een rollator", vertelt medeorganisator Fieke Haverkate van Buurtzorg.

Ze heeft deze middag in elkaar gedraaid met Lisan Scharenborg (Willen-Kunnen), Rozemarijn van Dijk (Fysiotherapie Noordmann) en Minke ten Bruggencate (Buurtsportcoach). De loop zal plaatsvinden op de atletiekbaan van AVH aan de Scholtenhagenweg 39 in Haaksbergen. Er zijn diverse demonstraties deze middag en de kantine is geopend.

Voor iedereen zal er een certificaat na afloop zijn. Ook zijn er prijzen te winnen. "Iedereen is welkom tijdens de loop. Familie, vrienden, kennissen. Hoe meer toeschouwers, hoe leuker en gezelliger!", aldus Haverkate. De rollator geldt deze middag als het toegangsbewijs. Iedereen die met de rollator kan lopen - al is het maar een klein stukje - is van harte welkom.

Aanmelden kan bij Ergotherapie Willen-Kunnen onder vermelding van 'Rollatorloop 2019' op adres Bouwmeesterstraat 8j, 7481 LP Haaksbergen. Of telefonisch via tel. 06-485 917 94 of via email: rollatorloophaaksbergen@gmail.com.

Meer berichten