Riki Rhebergen en John Eshuis gooiden de hoogste ogen tijdens het tweede Sterrentoernooi van Haaksbergen.
Riki Rhebergen en John Eshuis gooiden de hoogste ogen tijdens het tweede Sterrentoernooi van Haaksbergen. (Foto: PR)

Riki Rhebergen en John Eshuis gooien hoogste ogen in Bornerbroek

  Verenigingen

Bornerbroek/Haaksbergen - Afgelopen zaterdag hield Kegelclub Langs de Kant het tweede Sterrentoernooi van Haaksbergen. De wedstrijd werd georganiseerd voor alle in Haaksbergen woonachtige kegelaars en kegelaars die elders wonen, maar bij een Haaksbergse kegelclub spelen. De wedstrijden werden evenals vorig jaar gehouden op de kegelbanen van Restaurant 't Maatveld te Bornerbroek.

Er deden 27 kegelaars mee. Bij de dames werd Ria Pieper derde met 247 hout, Rikie Schepers werd tweede met 269 hout en Riki Rhebergen mag zich met 273 hout 'Meesteres' noemen. Bij de heren werd Martin Hietbrink derde met 292 hout, Henk Rhebergen werd tweede met 307 hout en de in Almelo woonachtige John Eshuis mag zich 'Meester' noemen met 317 hout.

Ook werden er prijzen uitgedeeld voor ludieke titels. Zo gooiden Margriet Vrieler (232 hout) en Appie Wennink (261 hout) exact het gemiddelde van de dag; ook dat was een prijs waard. En de prijzen voor de personen die de meeste vijven gooiden, gingen naar Riki Rhebergen en Alwie Onland.

Ook interesse om eens een kegelmiddag of -avond mee te doen? Neem dan contact op met de dameskegelclub RORA of met één van de heren kegelclubs: HKC'51, WGNO of Langs de Kant. De contactpersonen staan vermeld op de website: www.twentschekegelbond.nl

Meer berichten