Foto:

Met z'n allen naar de Hoeve op Koningsdag

  Verenigingen

St. Isidorushoeve - Elk jaar op Koningsdag is er een laagdrempelig en gratis toegankelijk evenement op het terrein van de HAMC in de Hoeve. Zo ook op 27 april aanstaande. Er is een Opstapdag en een Jeugdtraining (125cc en quad) en voor de jongste jeugd is er ander vertier.

Kom je uit de Hoeve of de nabije omgeving en heb je zelf een motor, maar je hebt geen licentie, dan kun je meedoen aan de Opstapdag. Geef je hiervoor die ochtend om 10.00 uur op in de kantine tegen betaling van een tientje. De training begint om 11.00 uur. Je kunt dan een keer trainen onder begeleiding op een echt circuit.

De Jeugdtraining is voor rijders die in het bezit zijn van een KNMV basis-sportlicentie. Deze wordt gegeven door gediplomeerde jeugdtrainers en wordt afgesloten met een wedstrijdje. Opgeven via het inschrijfformulier in de agenda op www.hamc.nl.

Voor jeugd die niet in bezit is van een motor staat een leenmotor klaar. Op deze motor mag je proberen een rondje te rijden. Ook is het mogelijk om een rondje als bakkenist mee te rijden in de H11 zijspancombinatie, waarmee good old Jan ten Thije veel kampioenswedstrijden heeft gereden. Dit alles kan 's middags tussen 13.00 en 16.00 uur. Verder is er veel vertier voor kinderen.

Meer berichten