Foto: PR

Geef je op voor het waterpoloscholentoernooi

  Verenigingen

HAAKSBERGEN – De afgelopen zeven jaar was het waterpoloscholentoernooi elke keer weer een groot succes en daarom organiseert Z.V. Scholtenhagen ook dit jaar weer een toernooi. Het wordt gehouden op zaterdag 23 maart in De Wilder. Het toernooi is bedoeld om kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 kennis te laten maken met waterpolo. Het fluitsignaal van de eerste wedstrijden zal klinken om 18:00 uur.

Zwemvereniging Scholtenhagen hoopt dit jaar op een net zo grote opkomst enthousiaste waterpoloërs als afgelopen jaar. Toen deden er maar liefst 14 teams mee, afkomstig van twaalf verschillende scholen uit Haaksbergen en omgeving. Wie zal dit jaar de Ter Avest Sport 2000 wisselbokaal mee naar huis mogen nemen?

Iedere school zal inschrijfformulieren ontvangen. De bedoeling is dat deze worden ingevuld en gemaild naar wpscholentoernooi@zvscholtenhagen.nl. Ook niet-volledige teams en/of individuele spelers kunnen zich opgeven via dit adres. Deelname is gratis en opgeven is mogelijk tot en met 10 maart.

Om het waterpoloën voor 23 maart alvast even te oefenen, is er de mogelijkheid om een aantal proeftrainingen te volgen. Deelnemers kunnen langskomen op de dinsdagtrainingen in De Wilder op 12 en 19 maart van 18.15 tot 19.15 uur. Natuurlijk zijn ook kinderen van andere leeftijden altijd welkom om te kijken of mee te doen met enkele trainingen.

Meer berichten