Michel (rechs) en Karin Wentink werden verkozen tot Clubmensen van het Jaar. En daarna had Michel nog een nieuwtje. Foto's: Wim Busschers
Michel (rechs) en Karin Wentink werden verkozen tot Clubmensen van het Jaar. En daarna had Michel nog een nieuwtje. Foto's: Wim Busschers (Foto: )

Michel Wentink: van clubman naar voorzitter in no time

  Verenigingen

Haaksbergen -Op de nieuwjaarsreceptie van HSC'21 zijn Michel en Karin Wentink zondag door de Supportersclub verkozen tot Clubman en Clubvrouw van het Jaar. Voorlopig heeft Michel nog niet genoeg van de club: op diezelfde receptie maakte hij namelijk bekend dat hij het voorzitterschap op zich neemt. Door Rene Waning

De nieuwjaarsreceptie in een goedgevulde kantine kende weer de gebruikelijke ingrediënten waarvan de verkiezing van de Clubman en/of Clubvrouw van het Jaar toch altijd het moment is waar naar uitgekeken wordt. Net als de 'nieuwjaarsconference' van Gerard Morsinkhof.
Het venijn zat deze keer echter ook al in de kop, omdat waarnemend voorzitter Michel Wentink in zijn openingswoord bekendmaakte de voorzittershamer definitief over te nemen van de vorig jaar gestopte Willy Sticker.

De toespraak van Gerard Morsinkhof was weer als vanouds doorspekt met grappige anekdotes en ludieke steekjes. Paul Kortier kreeg als boegbeeld van de dartsafdeling van HSC'21 een dartbord waar voor de gelegenheid de rood-groene vlakjes van de triples en dubbels waren vervangen door fraaie groenwitte vlakjes. Trainer Daniël Nijhof kreeg een groot horloge aangeboden, vanwege zijn bij vlagen late wisselbeleid.

Daarna mocht de kersverse voorzitter samen met zijn vrouw Karin weer terugkeren op het podium, omdat de supportersclub hen hadden verkozen tot Clubman en Clubvrouw van het Jaar. Op de lijst met verdiensten van beiden staat onder meer het voorzitterschap van de kunstgrascommissie, van O'21 (de aan HSC'21 verbonden ondernemersclub), van de sponsorcommissie en beiden hijsen zich in sinterklaastijd al jaren in een pietenpak.

Het zesde zaterdagteam verraste met de presentatie van een jaarkalender, waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat, onder meer het Kiran Fonds van clubmensen Jeroen en Ellen Slotman.  

Meer berichten