( )

Begin het nieuwe jaar sportief in zwembad of op schaakbord

  Verenigingen

Haaksbergen - Buurtsportcoach Haaksbergen gaat in januari lessen schaken en de activiteit Aquavaria aanbieden in samenwerking met Schaakvereniging HEC en Zwembad de Wilder.

Vanaf 7 januari verzorgt Schaakvereniging HEC samen met de Buurtsportcoach drie avonden waarop je kennis kunt maken met de schaaksport. Buurtsportcoach Nienke Schuppers: "Een begeleider van de schaakvereniging geeft uitleg over stukken, strategieën en slimme trucjes. Je hoeft dus nog niet te kunnen schaken om deel te kunnen nemen. Hoofddoel is een gezellige avond."

De lessen worden gegeven bij sv HEC aan de Adriaen Brouwerstraat 10 op maandagen 7,14 en 21 januari van 20.00 tot 21.00 uur. Deelname kost 2,50 euro per keer.

Op 10 januari gaat Aquavaria bij De Wilder van start. Schuppers: "Tijdens Aquavaria worden verschillende lessen aangeboden, zoals aquarobic, aquajogging en aquafit. Allemaal met als doel het versterken van de spieren en het vergroten van het uithoudingsvermogen."

De lessen vinden plaats op donderdagen 10, 17 en 24 januari van 10.15 tot 11.15 uur. De activiteit wordt afgesloten met gezamenlijk thee en koffie. Deelname kost 3,30 euro per keer. Meer info en aanmelden bij Nienke Schuppers via mail: n.schuppers@noaberpoort.nl of tel. 57 34 789

Meer berichten