v.v. Haaksbergen laat punten liggen tegen Hoeve Vooruit

  Verenigingen

Haaksbergen - v.v. Haaksbergen heeft de derde competitiewedstrijd, thuis tegen Hoeve Vooruit, met 1-2 verloren.

Het eerste half uur van de wedstrijd was voor de gasten uit de Hoeve die naar ongeveer 25 minuten terecht op een 0-1 voorsprong kwamen. Ondanks het overwicht van de Hoevenaren, kwam het doelpunt nog uit de lucht vallen. Een scherp aangesneden corner werd door de Haaksbergse defensie niet goed verwerkt en in plaats van de bal weg te schieten werd er te lang gewacht en was een Hoevens been voldoende om de 0-1 aan te tekenen. 
Op het half uur kwam de thuisploeg beter in het spel en creëerde een paar mogelijkheden. Uit een mooie aanval scoorde Bram Fukkink op fantastische wijze de gelijkmaker. De bal werd van rechts voorgezet en de middenvelder haalde snoeihard uit in de rechter bovenhoek: 1-1. De formatie van trainer Bert van Losser had zich terug gevochten in de wedstrijd in maakte vlak voor rust bijna de 2-1. Een vrije trap van een meter of 25 spatte uiteen op de kruising.

Na de rust grepen de gasten opnieuw het initiatief en drong Haaksbergen terug. De niet onverdiende voorsprong viel na ongeveer een uur. Spits Kamphuis, dit seizoen voortreffelijk op gang, scoorde na een solo. Tot een kwartier voor het einde had Hoeve de wedstrijd onder controle. Vanaf dat moment gaf Tim Vaanholt zijn verdedigende positie op en ging vanaf de linkerspits positie spelen. Een goede keus van trainer van Losser want vanaf dat moment werd Hoeve Vooruit onder druk gezet met nog enkele mogelijkheden voor de thuisclub. Er werd echter niet meer gescoord.

Hoeve Vooruit is de competitie uitstekend begonnen met 9 punten uit 3 duels. Haaksbergen staat in de middenmoot met 3 wedstrijden en even zoveel punten. Daarbij wel aangetekend dat Haaksbergen met Bentelo (vorige week) en Hoeve al twee ploegen heeft gehad die de potentie hebben om bovenin mee te draaien.   

Meer berichten