Schrijf je nú in voor de Stamppotdrive van Bridgeclub Haaksbergen

  Verenigingen

Buurse - Voor de op zondag 4 november te verspelen Stamppotdrive, die momenteel georganiseerd wordt door de Bridgeclub Haaksbergen, bestaat nog de gelegenheid tot inschrijving. Deze bridgedrive wordt verspeeld in Zalencentrum Winkelman in Buurse.

Het inschrijfgeld bedraagt 48 euro per paar. Daarvoor krijgen de deelnemers een topintegraaltoernooi over 36 spellen voorgeschoteld. Daarnaast is er voor dit bedrag koffie met krentenwegge bij aankomst, erwtensoep met roggebrood tijdens de middagpauze en een uitgebreid stamppotbuffet na afloop. Uiteraard is er ook weer een goed gevulde prijzentafel.

Inschrijven kan per email op: bridgeclub.haaksbergen@gmail.com, onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, naam van de bridgepartner en - alleen voor NBB-leden - de NBB-lidnummers.

De deelnamekosten dienen vóór 21 oktober 2018 te zijn overgemaakt op IBAN-rekeningnummer NL97INGB0005043050 t.n.v. Bridgeclub Haaksbergen o.v.v. de namen van het bridgepaar. Aansluitend wordt een bevestiging van inschrijving toegezonden.

Meer berichten