Deze week start de tweede editie van het VolleyFestival en strijden weer meer dan 30 teams tegen elkaar in Sporthal De Bouwmeester.
Deze week start de tweede editie van het VolleyFestival en strijden weer meer dan 30 teams tegen elkaar in Sporthal De Bouwmeester. (Foto: )

Dertig teams bestrijden elkaar tijdens Havoc's VolleyFestival

  Verenigingen

Haaksbergen - Deze week start de tweede editie van het VolleyFestival en strijden weer meer dan 30 teams tegen elkaar in Sporthal De Bouwmeester. In dit toernooi, jarenlang bekend als het Buurtvolleybaltoernooi, spelen samengestelde teams van vrienden, familie en buren in heren-, dames- en mixpoules tegen elkaar. De sporthal is voor de gelegenheid in een gezellige sfeer aangekleed.

"Wij zijn blij dat er ook dit jaar weer veel enthousiaste teams hebben aangemeld", vertelt Saskia Dreierink van de organisatie. "Teams moesten vorig jaar eerst wel even wennen aan de nieuwe opzet met kortere speeltijden. Hierdoor konden we de toernooiperiode inkorten en was er tussendoor meer ruimte voor het sociale gebeuren. Uiteindelijk was het overgrote deel van de deelnemende teams gelukkig enthousiast. Het is ook altijd weer een hele klus om het wedstrijdschema goed in te delen. Wij proberen de speelavonden van de teams zo goed mogelijk te verdelen, zodat deelnemers logische speeltijden hebben. Het VolleyFestival wordt weer een echt Haaksbergs feestje!"

Op vrijdag 6 juli worden de kampioensbekers uitgereikt aan de winnende teams en is er een spetterend eindfeest. Ook de Haaksbergse jeugd kan zich uitleven in een volleybaltoernooi. Zij spelen in dezelfde periode hun eigen VolleyFestival toernooi.

Meer berichten