Speciaal voor de toerist en de thuisblijver verzorgt Wandelkring DIO op zes woensdagavonden zomeravondwandelingen.
Speciaal voor de toerist en de thuisblijver verzorgt Wandelkring DIO op zes woensdagavonden zomeravondwandelingen. (Foto: DIO)

Avondwandelingen met DIO in de zomer

  Toerisme

Haaksbergen - Speciaal voor de toerist en de thuisblijver verzorgt Wandelkring DIO op zes woensdagavonden zomeravondwandelingen. De eerste is op 10 juli.

De wandelaars hebben de keuze uit een 5 of 10 kilometer lange route. Er zijn diverse startplaatsen, waar tussen 18.30 uur en 19.30 uur gestart kan worden.

Op woensdag 10 juli wordt afgetrapt bij Restaurant Captain Jack aan de Broekheurnerweg 27 in Buurse. Een week later is de startlocatie 't Gängelhuuske aan de Molenstraat 56 in Haaksbergen. Op woensdag 24 juli gaan de stoute schoenen voor een tocht vanaf Camping Twente, gelegen aan de Oude Deldenerweg 1 in Boekelo. De laatste wandeling van juli wordt verzorgd op 31 juli. Dan is Camping Scholtenhagen aan de Scholtenhagenweg 30 in Haaksbergen plaats van vertrek. Op 8 augustus geldt Erve de Hooge Esch aan de Alsteedseweg 38 in Buurse als startplek en op 14 augustus wordt dit wandelfestijn afgesloten met een tocht vanaf Café Halfweg aan de Pastoor Ossestraat 40 in Beckum.

Men kan gewoon inschrijven bij de startplaatsen. Kosten: 2,50 euro per persoon. Meer info bij Benny ter Huurne: tel. 053 -5696544 of op

www.wkdio.nl

Meer berichten