Foto: Reinier van Willigen / TC Tubantia

Dogwalk Rutbeek: keuze uit twee afstanden

  Toerisme

De vierde editie van de jaarlijkse Dogwalk is op zondag 17 december. Iedereen kan dan samen met zijn of haar hond(en) meelopen voor het goede doel. Er is een wandeling van 5 kilometer rond het Rutbeek en een van 10 kilometer in de richting van Buurse.

Enschede - Naomi Cipriani is een van de organisatoren: "Elk jaar wandelen we voor een goed doel dat betrekking heeft op het voorkomen of inperken van dierenleed. We hebben met de opbrengsten van de afgelopen jaren al veel leed weten te voorkomen." Kijk voor de goede doelen van dit jaar op www.seriousdogwalk.nl. De meeste deelnemers gaat het natuurlijk vooral op de wandeling. "We lopen in een gezellige sfeer en op ongedwongen wijze op een van de mooiste locaties van Twente. De routes zijn zelfs rolstoeltoegankelijk."

Aanmelden kan vooraf via de site, maar ook ter plekke op Het Rutbeek. Dit kan bij Adventure Twente, naast de parkeergelegenheid nabij het skicentrum. Er kan gestart worden tussen 10.00 en 14.00 uur.

De wandeling wordt omlijst met allerlei hondgerelateerde activiteiten en een marktje. De deelname aan deze wandeling kost 7,50 euro per hond met een maximum van 15 euro per wandelaar. Men betaalt dus voor maximaal 2 honden. De opbrengsten gaan volledig naar het goede doel. Voor elke ingeschreven hond is er een goody bag.

Meer berichten
Shopbox