Jules Stokkers (rechts) strijdt met een paar spelers van het regioteam om de bal. HSC'21 won de wedstrijd met 8-0.
Jules Stokkers (rechts) strijdt met een paar spelers van het regioteam om de bal. HSC'21 won de wedstrijd met 8-0. (Foto: PR HSC'21 )

HSC'21 loot ambitieus Stedoco

  Sport

Haaksbergen - In de eerste voorronde van de KNVB Beker treft HSC'21 op 17 augustus op eigen veld Stedoco uit de buurt van Gorkum. Dat heeft loting zaterdagmorgen bepaald.

Sterker Door Combinatie is opgericht in 1946 en is de club voor de dorpen Hoornaar (1.900 inwoners) en Hoogblokland (1.500 inwoners). In 2007 speelde het nog op het laagste niveau, in 2015 bereikte de club de toenmalige Topklasse. Het afgelopen seizoen was de club in de sterke zaterdagse Derde Divisie een geduchte uitdager van de topclubs. Mocht HSC'21 deze ronde overleven dan volgt in september nog een tweede voorronde. Pas daarna stromen, in de eerste ronde, de profclubs in.

Ondertussen is de selectie al druk met de voorbereiding. Zaterdag 6 juli won HSC met 1-0 een oefenwedstrijd (uit) tegen vv Genemuiden. Op Sportpark Groot Scholtenhagen was vier dagen eerder een regioteam de tegenstander. HSC'21 won met 8-0. Dinsdag 9 juli speelt HSC'21 thuis tegen Jong De Graafschap. 

Meer berichten