Foto's: Bertil Beumer

HSC'21 laat Bon Boys alle hoeken van het veld zien

  Sport

Haaksbergen - Een warming-up aan de schaduwzijde van het veld, dug-outs verplaatst naar een plekje uit de felle zon en een cooling-down met een potje bier onder de parasol. Zondag begonnen HSC'21 en sv Bon Boys aan hun voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Het klasseverschil tussen de thuisploeg uit de Derde Divisie Zondag en de tweedeklasser uit de Veldmaat was duidelijk: 8-0. Doelpuntenmakers waren Diego van der Weide (twee keer), Bas Postma (drie keer), Burak Uguzz (twee keer) en Kelvin Veensma.

Bij de ploeg van Daniel Nijhof was er een uitstekend debuut van aanvallende middenvelder en nieuwkomer Hidde Van Dijk, terwijl ook nieuwelingen Sven Mentink en Robbert Smit zich goed lieten zien. Voor HSC'21 was het duel met de plaatsgenoot het eerste in het BWH Koeriers-toernooi. De tegenstander die het beste resultaat tegen de groen-witten behaalt, gaat naar huis met een vette premie.

Dinsdagavond speelde HSC'21 thuis tegen een regioteam. De derde wedstrijd in deze reeks is op dinsdag 9 juli. Jong de Graafschap is dan de tegenstander.

Tekst: Dolf Ruesink 

Meer berichten