SV Bon Boys weet weer wat winnen is

  Sport

Haaksbergen - Bon Boys pakte na een paar verliesbeurten afgelopen zondag weer de volle buit. Door een 2-0 zege op het sterke ATC'65 deed de ploeg uit de Veldmaat prima zaken met het oog op de nacompetitie.

Makkelijk ging het overigens niet. Het was veelzeggend dat de medespelers doelman Stefan Busschers de titel van Man of the Match gaven. "Het had ook zomaar 4-4 kunnen zijn'', aldus trainer Berthil ter Avest na afloop. Beide ploegen raakten tot twee keer toe het spreekwoordelijke houtwerk. Bon Boys kreeg meerdere goede mogelijkheden, maar uiteindelijk zat het grote verschil tussen beide teams in de effectiviteit.

Na 19 minuten spelen stond de 2-0 al op het scorebord: 1-0 door Dave Visser, 2-0 door Mick Beusenberg. ATC'65 dat voetballend tot de betere teams van de tweede klasse J behoort, rechtte de rug en vocht zich terug in de wedstrijd, waardoor er nooit sprake was van een gelopen koers.

Uiteindelijk trok Bon Boys aan het langste eind. En daarmee zijn er nog altijd kansen op promotie via de nacompetitie én via een eventueel kampioenschap. Het gat met koploper Voorwaarts Twello bedraagt 3 punten, met nog twee wedstrijden te gaan. Achilles'12 heeft evenveel punten, maar een veel beter doelsaldo.

Meer berichten