Bas ter Hogt scoorde een pracht van een goal, maar dat was niet genoeg voor een of meer punten. Archieffoto: HSC'21
Bas ter Hogt scoorde een pracht van een goal, maar dat was niet genoeg voor een of meer punten. Archieffoto: HSC'21

HSC'21 weet het tij maar niet te keren

  Sport

OSS/Haaksbergen - HSC'21 maakt het zichzelf net als vorig jaar (onnodig?) moeilijk in de eindfase van de competitie. Toen werd de eindsprint een struikelpartij en bleef de ploeg ternauwernood in de Derde divisie. Ook dit seizoen kan die laatste verlossende overwinning maar niet worden binnengesleept. Tegen OSS'20 in Oss ging HSC'21 voor de derde keer op rij onderuit en is de ploeg nog altijd niet veilig.

Net als in de vorige twee duels begon HSC'21 bovendien slecht aan de wedstrijd en keek het binnen vijf minuten al tegen een achterstand aan. Kort na rust viel vervolgens de 2-0. Dit keer als gevolg van een strafschop. HSC'21 richtte zich op en kwam door een prachtige treffer van Bas ter Hogt al snel weer terug in de wedstrijd. De Haaksbergenaren gingen daarna op zoek naar de gelijkmaker en waren ook een aantal keren dicht bij, maar liepen kort na één van die kansen tegen een nieuwe, en dit keer beslissende, tegentreffer aan.

Punt van zorg is bovendien dat de ziekenboeg steeds verder volstroomt. Mede daardoor debuteerde Ediz Moldur zondag in de basis. Hij haalde echter evenmin ongeschonden de eindstreep. Datzelfde gold voor basisspeler Kelvin Veensma.

Opstelling:

Brammer, Veensma (81. Schrijver), Grondman, Caglar Uguz (74. Postma), Moldur (70. Schutte), Derksen, Cenk Uguz, Bas ter Hogt, Van der Weide, Witbreuk, Ottink.

Meer berichten