Foto: PR

Bon Boys geeft zekere overwinning weg in Denekamp

  Sport

Denekamp - Bon Boys verloor zondag bij SDC'12 in Denekamp de wedstrijd die het nooit had mogen verliezen. Zoveel beter, zoveel kansen en dan in de allerlaatste seconde onderuit gaan. Het kampioenschap raakt hiermee uit het zicht.

Bon Boys begon dit keer goed en was binnen een paar minuten al dichtbij een treffer. Maar onder meer de lat stond een vroege treffer in de weg. Voetballend was Bon Boys bovenliggend en de 0-1 was ook verdiend. Na een goede actie van Mick Beusenberg schoot Stein Vrieze de bal binnen. Bon Boys bleef bovenliggend, maar na een goede uitbraak kwam SDC dankzij een knappe goal van Mensink op 1-1. Al vroeg in de tweede helft zette Jeffrey Zijlstra de 1-2 op het bord.

Vijf minuten voor tijd ging het mis, nadat Bon Boys nota bene zelf een vrije trap had. De afgeslagen bal werd niet opgepikt, waarna SDC toesloeg in de omschakeling. Youri Mensink kende geen genade en schoot de 2-2 binnen. Diep in blessuretijd strafte Mensink een fout bij Bon Boys keihard af: 3-2. Het was meteen einde wedstrijd.

Door de derde nederlaag op rij is Bon Boys veroordeeld tot de wachtkamer. Drie punten achter de koppositie met nog drie duels te gaan. Het wordt lastig, maar in deze klasse is dit seizoen niemand ongenaakbaar.

Meer berichten