...Hoeve Vooruit heeft het weer lastig met Lochuizen...
...Hoeve Vooruit heeft het weer lastig met Lochuizen...

Gebrek aan scorend vermogen breekt Hoeve Vooruit op

  Sport

Lochuizen - Voor Hoeve Vooruit stond zondag de uitwedstrijd tegen Lochuizen op het programma. Op bezoek bij Lochuizen speelt Hoeve Vooruit vaak ondermaats waardoor de verschillen in kwaliteit niet altijd tot uiting komen. Thuis werden er eerder dit seizoen door een late treffer ook nog onnodig twee punten verspeeld tegen Lochuizen.

Hoeve Vooruit moest dit keer een beroep doen op een zevental spelers van Hoeve 2 en JO17-1 doordat er maar liefst 11 spelers geblesseerd waren. Hoeve Vooruit was in de openingsfase de betere ploeg. Al na 5 minuten kwam Lochuizen goed weg toen Loek Verberne een voorzet van Dyon ten Vregelaar in een leeg doel vergat te koppen. Vervolgens schoot Rick Velthuis rakelings voorlangs. In het vervolg had Hoeve Vooruit meer moeite om kansen te creëren. Hoeve Vooruit werd een penalty onthouden en een speler van Lochuizen ontsnapte even later aan z'n tweede gele kaart.

De tweede helft begon desastreus voor Hoeve Vooruit. Het eerste schot op doel van Lochuizen was direct raak. Met een geweldige knal van 25 meter zette Jasper Mulder de 1-0 op het scorebord. Nadat de Achterhoekers in de 65e minuut met tien man verder moesten, zetten de Hoevenaren nog een keer aan. In blessuretijd kwam er alsnog loon naar werken. Een voorzet viel via het achterhoofd van een speler van Lochuizen pardoes in het doel: 1-1.

Meer berichten