Door de zege bij SC Overwetering en het puntenverlies van Voorwaarts Twello mag Bon Boys zich de nieuwe lijst aanvoerder noemen. 
Door de zege bij SC Overwetering en het puntenverlies van Voorwaarts Twello mag Bon Boys zich de nieuwe lijst aanvoerder noemen.  (Foto: Picasa)

Bon Boys aan de leiding in 2e klasse J

  Sport

Haaksbergen - Voor het eerst dit seizoen is Bon Boys koploper in de tweede klasse J. Door de zege bij SC Overwetering (0-2) en het puntenverlies van Voorwaarts Twello mag de ploeg van Berthil ter Avest zich de nieuwe lijst aanvoerder noemen.

Bon Boys deed zondag in Olst wat het doen moest: de ploeg rekende af met de thuisploeg, die er alles aan is gelegen om boven de degradatiestreep te blijven. Bon Boys was de betere ploeg, maar het verzuimde snel de trekker over te halen.

Het was Stein Vrieze die binnen 20 minuten na een goede, snelle aanval de 1-0 binnenschoot. Bon Boys had het overwicht, maar de ploeg was in de laatste fase richting het doel van de tegenstander te slordig.

Na de 2-0, wederom van Stein Vrieze, vroeg in de tweede helft, kreeg het elftal de nodige kansen, maar het verschil in kwaliteit werd in de score niet tot uiting gebracht, waardoor de stand op 0-2 bleef steken.

Meer berichten