Het leek af en toe wel op een potje zitvoetbal bij Bon Boys tegen Achilles'12 uit Hengelo. Bon Boys had recht op de drie punten, maar verzilverde ze niet.
Het leek af en toe wel op een potje zitvoetbal bij Bon Boys tegen Achilles'12 uit Hengelo. Bon Boys had recht op de drie punten, maar verzilverde ze niet. (Foto: Bon Boys)

Bon Boys doet zichzelf veel te kort tegen Achilles

  Sport

Haaksbergen - Bon Boys had zondag de zege voor het grijpen in de kraker tegen Achilles'12. Maar in de 91ste minuut viel alsnog de gelijkmaker: 3-3. Daarmee deed de ploeg zich tekort, want Bon Boys was in het grootste deel van de wedstrijd de betere.

Bon Boys begon ijzersterk aan het duel en al na zes minuten zette Mick Beusenberg de ploeg van Berthil ter Avest op 1-0. Bon Boys heerste en de 2-0, een kopbal van die andere jongeling in de voorhoede, Jeffrey Zijlstra, was een juiste afspiegeling van het wedstrijdbeeld. Bij rust stond het echter 2-1, waardoor Achilles bleef hopen. Nadat Achilles meteen na rust een enorme mogelijkheid miste, sloeg Jordi van Ek aan de andere kant wel toe: 3-1. 'Wedstrijd gespeeld' zou je denken, maar na een slordigheid achterin kwam Achilles weer in de wedstrijd. Robert Wilens (oud-Bon Boys) scoorde. Daarna had Bon Boys de wedstrijd moeten beslissen, maar omdat de mooiste kansen niet werden benut, bleef Achilles in leven. Met de finish in zicht volgde alsnog de mokerslag. Wederom Robert Wilens kende geen genade: 3-3.

Voor Bon Boys is het zaak om de kater snel weg te spoelen, want de titel is nog altijd binnen handbereik. Probleem is hooguit dat er nog drie à vier ploegen zijn die kans maken op die hoofdprijs.

Meer berichten