Frank Eulderink (Quick) ontsnapt aan Mark Engberink. De Oldenzalers versloegen HSC'21 thuis op pijnlijke wijze met 2-4.
Frank Eulderink (Quick) ontsnapt aan Mark Engberink. De Oldenzalers versloegen HSC'21 thuis op pijnlijke wijze met 2-4. (Foto: Wim Busschers)

HSC'21 kan 2-0 voorsprong niet over de streep trekken

  Sport

Haaksbergen - HSC'21 leek zondag voor 800 toeschouwers op weg naar een zorgeloze middag tegen Quick'20, maar gaf de wedstrijd in de slotfase volledig uit handen. Daardoor komt de ploeg nu gevaarlijk dicht bij de promotie-degradatieplekken in de buurt.

Kort na rust kopte Wessel Witbreuk de 2-0 binnen en leek er niets aan de hand. Het was allemaal niet fantastisch geweest, maar HSC'21 leidde comfortabel. Al na tien minuten had Diego van der Weide met een droge schuiver de openingstreffer gescoord.

De snel daarop volgende 2-1 van Melvin Degenaar veranderde het spelbeeld. HSC'21 begon te twijfelen en Quick'20 rook kansen. En dus was het plotseling overleven voor HSC'21 en dat liep mis. De gelijkmaker van Willem Kamp, werd gevolgd door de 2-3 van Jip Kemna vanaf de strafschopstip. Alsnog hadden de groenwitten een punt veilig kunnen stellen, maar geheel in lijn met de wedstrijd miste Van der Weide kort voor tijd een strafschop. Om de misère compleet te maken, gleed Maikel Boelema nog de 2-4 in eigen doel.

Op 10 maart mag HSC in Cuijk de draad weer op zien te pakken.

Opstelling: Brammer, Veensma (75. Boelema), Grondman, Caglar Uguz (66. Postma), Engberin, Derksen, Babuloglu, Bas ter Hogt, Van der Weide, Witbreuk, Ottink.

Meer berichten