Bas ter Hogt (links) en rechts Kelvin Veensma duelleren met een speler van TEC.
Bas ter Hogt (links) en rechts Kelvin Veensma duelleren met een speler van TEC. (Foto: Wim Busschers)

Drie bonuspunten voor HSC'21

  Sport

Haaksbergen - HSC'21 heeft zichzelf een uitstekende dienst bewezen met een riante 4-1 overwinning op titelkandidaat TEC. Door de verrassende zege pakken de groenwitten broodnodige bonuspunten in de felle strijd in het rechterrijtje van de Derde Divisie. Daarnaast is het goed voor het zelfvertrouwen; immers in deze vorm kan Haaksbergens hoogst spelende club van elke tegenstanden winnen.Door Rene Waning

Dat HSC'21 zo'n mooi resultaat zou boeken was aanvankelijk bepaald niet de verwachting. Zeker in de eerste fase van de wedstrijd had HSC'21 het erg lastig met de koploper, die de nodige kansen uitspeelde, maar niet wist te scoren.

Keeper Jeffrey Brammer was in goeden doen en een beetje geluk deed de rest. Gaandeweg kwam HSC'21 wat beter in de wedstrijd, maar voor rust bleef het toch vooral beperkt tot tegenhouden.

Na rust kreeg HSC'21 al direct meer kleur op de wangen, maar toch kwam het eerst op achterstand. De 0-1 van Serhat Koç, werd echter vrijwel direct teniet gedaan door een rake kopbal van Freek Grondman en vanaf dat moment leek HSC'21 bevrijd.

Met prima spel werd de ploeg uit Tiel teruggedrongen en liep de ploeg uit naar een even ruime als verrassende 4-1 zege. Bas ter Hogt, Wessel Witbreuk en uitblinker Stef Ottink zorgden voor vreugde op het Scholtenhagen.

Opstelling: Brammer, Veensma, Grondman, Caglar Uguz, Boelema, Babuloglu, Cenk Uguz, Bas ter Hogt, Van der Weide (67. Postma), Witbreuk, Ottink.

Toeschouwers: 325.

Meer berichten