Deze mannen stonden aan de aftrap en lieten zich al vroeg verrassen. Foto: Niels
Deze mannen stonden aan de aftrap en lieten zich al vroeg verrassen. Foto: Niels

Vroege Haagse treffer nekt HSC'21 in eerste wedstrijd na winterstop

  Sport

Haaksbergen - Voor de derde keer in vier duels verloor HSC'21 na de winterstop. Een vroege Haagse treffer bleek uiteindelijk beslissend in het uitduel tegen Quick. Daardoor ziet HSC'21 de probleemzone toch weer met rasse schreden naderen. Door Rene Waning.

Aan de treffer van Frank van der Heiden ging halfslachtig ingrijpen van Freek Grondman vooraf. De Haagse spits frommelde zich er langs en schoot binnen. Het bleek achteraf gezien een dure misser, want 85 minuten later was dat nog altijd de enige treffer van de wedstrijd.

Het was geen hartverwarmende pot voetbal die beide ploegen het publiek voorschotelden. Quick voelde zich gesteund door de vroege voorsprong en hoefde niet meer zo nodig en HSC'21 kwam ook niet tot al te veel uitgespeelde kansen. Met name over de rechterkant kwamen de groenwitten af en toe nog dreigend door, maar het was te weinig om de nul van het scorebord te poetsen. Ook het inbrengen van een extra aanvaller in de slotfase bood geen soelaas.

Een dure nederlaag tegen een ploeg die moeizaam aan het seizoen begon, maar aan een duidelijke inhaalrace bezig is. HSC'21 is gewaarschuwd, want er zijn nog meer ploegen in het rechterrijtje die aan het sprokkelen zijn geslagen.

Opstelling: Brammer, Boelema, Grondman (72. Postma), Caglar Uguz, Engberink, Derksen, Cenk Uguz, Bas ter Hogt, Van der Weide, Witbreuk, Ottink.

Meer berichten