v.v. Haaksbergen beloonde zichzelf met een 6-0 overwinning, met daarin een hattrick voor Wouter Brummelhuis.
v.v. Haaksbergen beloonde zichzelf met een 6-0 overwinning, met daarin een hattrick voor Wouter Brummelhuis. (Foto: )

v.v. Haaksbergen vermorzelt DEO in eenzijdige wedstrijd

  Sport

Haaksbergen - v.v. Haaksbergen heeft afgelopen zondag thuis met 6-0 gewonnen van DEO. De ploeg staat op de negende plek in de 5e klasse B met 9 punten uit 10 wedstrijden. Na vier keer verlies op rij én het verlies van trainer Bert van Losser werd het tijd voor een mooie uitslag.

De thuisploeg begon geconcentreerd en agressief aan het duel en liet de tegenstander niet tot rust komen. De ene na de andere aanval rolde op het doel van DEO af en na 8 minuten was het al raak. Tim Vaanholt rondde een soepel lopende aanval behendig af. Niet veel later was het opnieuw Vaanholt die slim wachtte op een fout in de verdediging van DEO en dit afstrafte: 2-0.

De thuisploeg, voortreffelijk voorbereid op deze wedstrijd door het trainersduo Golbach/Tolhuis, creëerde in het vervolg kans op kans, maar kwam voor de rust niet meer tot scoren.

De ploegen kwamen ongewijzigd uit de kleedkamer en v.v. Haaksbergen begon waar het voor rust mee was opgehouden. Druk op de tegenstander en met honger naar doelpunten. De ploeg was op alle fronten beter dan DEO. De verdediging, inclusief keeper Kamphuis, stond als een huis en gaf niets weg.

Op het middenveld werd met technisch gaaf voetbal het fundament gelegd voor meer doelpunten en voorin zagen de verdedigers van DEO keer op keer de hakken van de aanvallers van de thuisploeg.

Dit resulteerde in een zeer verdiende 6-0 eindstand, waarin Wouter Brummelhuis een puike wedstrijd met een hattrick bekroonde. De middenvelder scoorde 2 keer van afstand met een volley, waarbij de 5-0 de kroon spande. Roy Immeker pikte ook weer zijn doelpunt mee.

De overwinning geeft veel zelfvertrouwen en bewijst dat als v.v. Haaksbergen met een volledig fitte selectie kan spelen, het voor géén tegenstander in de 5e klasse hoeft onder te doen. Aanstaande zondag wacht in Diepenheim het laatste duel voor de winterstop. Als de groenwitters op dezelfde manier spelen wordt dat een boeiend potje tegen een ploeg die vijfde staat, met bijna het dubbele aantal punten.

Meer berichten