Hoeve Vooruit eenvoudig langs SVBV uit Barchem

  Sport

St. Isidorushoeve - Hoeve Vooruit trad zondag thuis aan tegen SVBV. De club uit Barchem degradeerde vorig jaar uit de 4e klasse, maar heeft het dit seizoen zwaar. Er werd slechts een puntje verzameld in zes wedstrijden. Hoeve Vooruit behaalde tot nog toe de volle buit.

De Hoevenaren begonnen sterk. Al binnen 3 minuten werd een voorzet van Rick Velthuis tot eigen doelpunt gepromoveerd. In de 15e minuut volgde de 2-0. Jeffrey Kroeze scoorde na een combinatie door het hart van de verdediging. Hoeve Vooruit speelde in het vervolg zeker niet zijn beste wedstrijd tegen het defensief ingestelde SVBV, toch wist het nog voor rust uit te lopen. Niek Buschers pikte in de 32e minuut zijn doelpunt mee door een afgeslagen bal met precisie binnen te schieten. Daarna kreeg SVBV de kans om terug in de wedstrijd te komen, maar de spits van SVBV schoot de bal rakelings langs de verkeerde kant van de paal. Vlak voor rust werd het 4-0. De keeper van SVBV liet een corner van Rick Velthuis door zijn handen glippen.

Direct na rust wist Hoeve Vooruit opnieuw te scoren. Niek Buschers kopte knap raak uit een corner. Vervolgens daalde het niveau van de wedstrijd. Het tempo was erg laag en beide ploegen leken tevreden met de huidige stand. Uiteindelijk werd het toch nog 6-0 na een prachtige crosspass van Wesley Siemerink scoorde Mart Velthuis op aangeven van Rick Velthuis.

Meer berichten