v.v. Haaksbergen kon zondag geen potten breken in Geesteren. Het werd 4-1 voor GSV'63
v.v. Haaksbergen kon zondag geen potten breken in Geesteren. Het werd 4-1 voor GSV'63 (Foto: )

v.v. Haaksbergen stelt teleur bij GSV'63

  Sport

Geesteren - De naar Geesteren meegereisde toeschouwers kregen zondag een inspiratieloos spelend v.v. Haaksbergen voorgeschoteld, dat geen potten kon breken tegen het strijdlustige GSV'63.

Na ongeveer 15 minuten kwam GSV'63 op een 1-0 voorsprong, doordat er niet kordaat werd opgetreden in de verdediging. Er volgden over en weer kansen, maar er werd niet meer gescoorde in de eerste helft.

De tweede helft begon met de aftrap door GSV'63 en daaruit werd direct gescoord. Kennelijk waren de Haaksbergenaren nog niet bij de les, want wederom zag het er verdedigend niet best uit. Daarna ging de knop - in elk geval voor even - om; GSV'63 werd onder druk gezet en er volgden enkele kansen, maar het beslissende schot trof geen doel, mede ook door het uitstekende keeperswerk van de jonge keeper van de thuisclub. Toch scoorde Haaksbergen: een zondagsschot vanaf zo'n 25 meter ging over de keeper in de linkerbovenhoek: 2-1. De druk werd opgevoerd en er kwamen nog wat kansen, maar geen goals meer. Althans niet voor v.v. Haaksbergen. Halverwege de tweede helft werd een vrije trap door GSV'63 snoeihard en onhoudbaar ingeschoten: 3-1. Vlak voor tijd scoorde GSV'63 de 4-1.

Zondag speelt Haaksbergen tegen Sp. Haarlo. Hopelijk zit er dan meer in het vat.

Meer berichten