v.v. Haaksbergen verloor de tweede competitiewedstrijd tegen Bentelo. Komende zondag komt Hoeve Vooruit naar het Scholtenhagen.
v.v. Haaksbergen verloor de tweede competitiewedstrijd tegen Bentelo. Komende zondag komt Hoeve Vooruit naar het Scholtenhagen. ( )

Haaksbergen verliest gelijkopgaande wedstrijd in Bentelo

  Sport

Bentelo - v.v. Haaksbergen heeft de tweede competitiewedstrijd in en tegen Bentelo met 2-0 verloren.

De 1-0 voor Bentelo kwam, tijdens een gelijkopgaande eerste helft, uit de lucht vallen. Na de rust kwam de Haaksbergse selectie van trainer Bert van Losser goed uit de startblokken. Bentelo werd op eigen helft vastgezet en er waren mogelijkheden de gelijkmaker te scoren.

Rond driekwart van de wedstrijd wist Bentelo zich van de Haaksbergse druk te bevrijden en ontstond het beeld van de eerste helft weer: een duel dat zich vooral op het middenveld afspeelde en waarbij relatief weinig kansen te noteren vielen. De laatste minuten van de wedstrijd probeerde Haaksbergen een slotoffensief te ontplooien door achterin een op een te spelen. Onvermijdelijk ontstonden hierdoor ruimtes achterin.

In de allerlaatste minuut profiteerde Bentelo daarvan: 2-0. Bentelo won daarmee wat gelukkig van v.v. Haaksbergen, dat nu met drie punten uit twee wedstrijden op de 7e plaats staat.

Zondag 7 oktober speelt v.v. Haaksbergen thuis de derby tegen Hoeve Vooruit. Dat belooft interessant te worden, want Hoeve is de competitie prima gestart met de volle winst uit twee duels, waar v.v. Haaksbergen alleen de eerste (2-1 tegen Bornerbroek) wist te winnen.

Meer berichten