Youri Gersmann: 'Ik kijk ik er naar uit om alle bekende gezichten weer langs de lijn te zien staan op de zondag.'
Youri Gersmann: 'Ik kijk ik er naar uit om alle bekende gezichten weer langs de lijn te zien staan op de zondag.'

Youri Gersmann na twee jaar terug op oude nest

  Sport

Haaksbergen - In de serie met spelers die komend seizoen worden toegevoegd aan de selectie van sv Bon Boys sluiten we vandaag af met 'terugkeerder' Youri Gersmann (21). Youri is geboren in Heerlen en woont in Enschede. Hij volgt op Saxion de opleiding Technische Bedrijfskunde.

Bij welke club ben je begonnen met voetballen? "Dat was bij W.V.V.Z. in mijn toenmalige woonplaats Eindhoven. Na mijn verhuizing naar Haaksbergen, kwam ik bij Bon Boys in de F-jeugd. In de Veldmaat heb ik de hele jeugdopleiding doorlopen en heb ik twee seizoenen in het eerste elftal gespeeld, waarna ik de overstap naar V.V. Rigtersbleek in Enschede heb gemaakt."

Waarom ben je nu terug? "Ik heb het twee jaar lang erg naar mijn zin gehad bij Rigtersbleek. Ik kom terug, omdat Bon Boys zich de laatste jaren erg ontwikkeld heeft en het verschil met de eerste klasse niet groot is. Daarnaast denk ik dat Bon Boys een mooie toekomst heeft. Daar wil ik graag weer deel van uitmaken. Ik kijk ik er naar uit om alle bekende gezichten weer langs de lijn te zien staan op de zondag."

Waar speel je het liefst? "Ik ben een buitenspeler met een voorkeur voor rechts voorin."

Wat is je doel voor dit seizoen? "Ik hoop dat we mee kunnen doen om een van de bovenste plekken in de competitie en ik hoop daar een bijdrage aan te kunnen leveren."

Meer berichten