Alle judoka's van Judoschool Haagsma zijn geslaagd voor hun examens voor een nieuwe kleur band of slip.
Alle judoka's van Judoschool Haagsma zijn geslaagd voor hun examens voor een nieuwe kleur band of slip.

Judoka's slagen voor hun band- en slipexamen

  Sport

HAAKSBERGEN - Na een intensieve oefenperiode zijn alle judoka's van Judoschool Haagsma geslaagd voor hun examens voor een nieuwe kleur band of slip. De examens vonden afgelopen week plaats bij USA Sport & Healthclub in Haaksbergen, de vaste trainingslocatie van de judoschool.

De spanning was van de gezichten van de jonge judoka's af te lezen. Vele ouders, broertjes, zusjes en opa's en oma's kwamen kijken naar de mooie heup-, schouder- en beenworpen, die de examenkandidaten lieten zien.
Voor de gele band zijn geslaagd Thijn Schopbarteld, Jesse Bekkers en Floris Wilderink. Sahan Yilmaz en Ali Yetisgen ontvingen de oranje band en na een technisch mooi examen kreeg Lucas Vorgers de groene band uitgereikt. Timo Klasens deed examen voor de bruine band. Dit examen was onderverdeeld in twee categorieën: een staand gedeelte en een grondgedeelte. Hij slaagde voor beide.
Trainer Marjolein Besnyöi: "We zien dat het technisch niveau van de judoka's de afgelopen periode flink is gestegen. Dit komt doordat enkele kinderen in de selectie zitten en door het hele land deelnemen aan toernooien en extra trainingen. In de lessen in Haaksbergen brengen zij hun kennis over op de andere judoka's." Info:

judoschoolhaagsma.nl

Meer berichten