VV Haaksbergen vergeet zichzelf weer te belonen

  Sport

Neede - De laatste officiële wedstrijd van het seizoen was typerend voor veel wedstrijden van het afgelopen seizoen. Wel de kansen en complimenten voor het goede veldspel, maar niet de punten.

Haaksbergen begon fel aan de wedstrijd op het snikhete veld in Neede. Waar de thuisploeg moest winnen om nacompetitie voor promotie naar de 4e klasse te behalen, was dit niet terug te zien op het veld. Al voor de drinkpauze in de eerste helft had Haaksbergen op een 0-3 voorsprong kunnen staan, maar de keeper van Neede hield zijn ploeg in de wedstrijd door de inzetten van Roy Immeker (2x) en Kevin Siegerink te stoppen. Toch kwam VV Haaksbergen op een 0-1 voorsprong via diezelfde Roy Immeker. Zijn derde en moeilijkste kans wist hij te promoveren tot een doelpunt. Een goed genomen corner van Wouter Brummelhuis werd door Roy bij de tweede paal hard binnengeschoten.

In het restant van de eerste helft vergat Haaksbergen Neede op de knieën te dwingen en kreeg het zelfs door zwak verdedigen nog twee doelpunten tegen. Na de pauze golfde het spel op en neer en kregen beide teams nog mogelijkheden om te scoren, waarbij Bryan van de Kolk in het begin van de tweede helft nog het meest dichtbij kwam met een kopbal op de paal. En vlak voor tijd kreeg Roy Immeker nog dé mogelijkheid om de 2-2 binnen te schieten, maar zijn poging miste het doel.

Op zaterdag 16 juni om 14.30 uur speelt VV Haaksbergen tegen oud-FC Twente ter gelegenheid van het 115-jarige bestaan van de vereniging.

Meer berichten