"Onze ambitie is helder: met ingang van seizoen 2018-2019 willen we graag starten met een of meer seniorenteams op de zaterdag."
"Onze ambitie is helder: met ingang van seizoen 2018-2019 willen we graag starten met een of meer seniorenteams op de zaterdag."

Bon Boys wil ook op zaterdag voetballen

  Sport

Haaksbergen - Je ziet het overal in den lande. Het voetballen op zaterdag voor seniorenteams wordt steeds populairder. Ook binnen traditionele zondag clubs zoals Bon Boys.

Woordvoerder Edwin Heinst: "Wij sluiten onze ogen niet voor nieuwe ontwikkelingen en daarom staan we open voor spelers die een voorkeur voor de zaterdag hebben. Dat opent de deur naar de toekomst. Daarom bieden wij iedereen ook de mogelijkheid aan om op zaterdag een balletje te gaan trappen op De Greune. Spelers, teams, mannen, vrouwen, meiden, jongens, jong of ouder."

Wie interesse heeft, kan zich melden bij Edwin Heinst (coördinator senioren) of contact zoeken met de ledenadministratie van de club via mail: administratie@bonboys.nl. "Onze ambitie is helder: met ingang van seizoen 2018-2019 willen we graag starten met een of meer seniorenteams op de zaterdag. Wellicht ten overvloede: Bij Bon Boys wordt aan de status van de zondag niet getornd. De 'zondagtak' blijft het prestatieve deel van onze vereniging."

Meer berichten