Het zijn mooie dagen voor de Hoevenaren: veertien goals voor en eentje tegen in twee wedstrijden.
Het zijn mooie dagen voor de Hoevenaren: veertien goals voor en eentje tegen in twee wedstrijden.

Snelle revanche HOeve Vooruit op v.v. Haaksbergen

  Sport

St. Isidorushoeve - Waar de uitwedstrijd vorige week zondag nog met 2-0 werd verloren, was Hoeve Vooruit afgelopen zaterdag v.v. Haaksbergen de baas: 4-0.

Hoeve Vooruit en Haaksbergen schotelden het publiek geen geweldige wedstrijd voor. Desondanks was de Hoeve na een moeizame openingsfase duidelijk de betere in de eerste helft. In de 20e minuut scoorde Rick Velthuis vanaf 25 meter en in de 30e minuut schot Dyon ten Vregelaar de bal via een Haaksbergenspeler in het doel: 2-0.

Na rust oogde Haaksbergen oogde scherp en kreeg ook kansen. Toch was het Hoeve Vooruit dat scoorde. Rick Velthuis en Dyon ten Vregelaar bewezen alert te zijn in de counter. Laatstgenoemde scoorde oog in oog met de doelman: 3-0. In de 80e minuut werd het overwicht benut. Mart Velthuis zette Lars Buschers vrij voor de doelman: 4-0.

Het zijn mooie dagen voor de Hoevenaren. Twee dagen eerder werd de nummer laatst Haarlo op eigen grond verslagen met liefst 1-10. Door de beide overwinningen lonkt de nacompetitie voor Hoeve Vooruit.

Meer berichten