Op 16 juni speelt het eerste elftal van v.v. Haaksbergen een wedstrijd tegen de All Stars van FC Twente.
Op 16 juni speelt het eerste elftal van v.v. Haaksbergen een wedstrijd tegen de All Stars van FC Twente.

FC Twente All Stars op verjaarsfeest van oudste club van Haaksbergen

  Sport

De oudste voetbalvereniging van Haaksbergen is op 23 februari 115 jaar oud geworden. Dat wordt op zaterdag 16 juni gevierd met een wedstrijd tussen het eerste elftal en de All Stars van FC Twente.

Haaksbergen - v.v. Haaksbergen is na 115 jaar nog altijd springlevend. Voorzitter Giljam Wartena: "Dankzij al onze leden en vrijwilligers zien we dat de vereniging groeit en bloeit. Er zit een mooie groei in de jeugd, waardoor v.v. Haaksbergen komend seizoen voor het eerst sinds lange tijd weer doorlopende jeugdelftallen heeft, er stromen voortdurend jeugdspelers door naar de eerste selectie, het eerste elftal speelt weer een rol van betekenis en we hebben zowel op de zaterdag als op de zondag volwaardige seniorenelftallen. Daarnaast zijn we bijzonder trots op ons G-team en onze maatschappelijke activiteiten, zoals de samenwerking met de J.P. van den Bentstichting."

Het hoogtepunt van dit feestjaar vindt plaats op 16 juni. Dan speelt het eerste elftal een wedstrijd tegen de All Stars van FC Twente op het eigen sportcomplex aan de Scholtenhagenweg. FC Twente All Stars bestaat uit oud-spelers van FC Twente, zoals Jeroen Heubach, Berthil ter Avest, Ellery Cairo, Spira Grujic, Sjaak Polak, Jan Vennegoor of Hesselink, Arnold Bruggink, Rik Platvoet, Andre Karnebeek en Simon Cziommer. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Meer berichten