Bas Postma omspeelt een van de spelers van Quick. HSC'21 pakte een punt tegen de nummer drie. Foto: Wim Busschers
Bas Postma omspeelt een van de spelers van Quick. HSC'21 pakte een punt tegen de nummer drie. Foto: Wim Busschers

HSC'21 blijft in gevarenzone

  Sport

Den Haag - HSC'21 hield een punt over aan de uitwedstrijd bij nummer drie Quick. Op zich een prima prestatie, maar heel veel schiet de ploeg er niet mee op in de strijd tegen degradatie. De marge tot nummer 15 HBS is nog altijd niet geruststellend. In de Hofstad werd een schaakspel op de mat gelegd. Met als uitslag: 0-0. Door René Waning / HSC'21

Quick-HSC'21 was een wedstrijd tussen twee ploegen die niet hun beste vorm hebben. Quick wil derde worden, om zo via een mogelijke vervangende periodetitel nacompetitie te halen, maar is de laatste weken aan het kwakkelen. HSC'21 kreeg vorige week weer eens een klap te verduren in de slotminuut, waardoor het tegen ADO'20 twee dure punten liet liggen.

Kansen

Het werd daardoor een wedstrijd met twee voorzichtig opererende ploegen, die in ieder geval niet wilden verliezen. Toch waren er ook wel wat kansen. Namens HSC'21 was Sjoerd Visschedijk het meest dreigend, maar tot een doelpunt kwam het niet.

Derksen en Grondman

Na rust ging Quick nadrukkelijker op zoek naar een doelpunt, maar het centrale verdedigingsduo Job Derksen en Freek Grondman speelden een prima wedstrijd. Gescoord werd er daarom niet op sportpark Nieuw Hanenburg in Den Haag.

Opstelling HSC'21

Brammer, Caglar Uguz, Grondman, Derksen, Engberink, Van Ek, Tom Veldhuis (80. Martijn Veldhuis), Nieuwboer, Bas ter Hogt, Postma (70. Tom ter Hogt), Visschedijk (64. Ottink).

Meer berichten