In de laatste les op dinsdag 3 juli kunnen de deelnemers hun vorderingen testen bij het Diplomaskeeleren.
In de laatste les op dinsdag 3 juli kunnen de deelnemers hun vorderingen testen bij het Diplomaskeeleren.

Leer in zes lessen skeeleren bij IJSCH

  Sport

Haaksbergen - IJSCH start op dinsdag 22 mei weer met een skeelercursus op de baan aan de Scholtenhagenweg 40c.

De minimumleeftijd is zes jaar en behalve beginners kunnen ook gevorderden meedoen, als ze hun vaardigheden willen bijspijkeren. De cursus bestaat uit zes lessen van een uur, steeds vanaf 18.30 uur. Kinderen tot en met 17 jaar betalen 20 euro, volwassenen betalen 25 euro. Aandacht wordt besteed aan de juiste houding, een effectieve afzet, remmen en bochten maken. In de laatste les op dinsdag 3 juli kunnen de deelnemers hun vorderingen testen bij het Diplomaskeeleren. Dinsdag 5 juni vervalt in verband met de Avondwandelvierdaagse.

Een lesgroep bestaat uit ongeveer tien personen, zodat elke cursist voldoende persoonlijke aandacht krijgt van een of meer gediplomeerde trainers(sters). De cursuslessen starten om 18.30 uur en duren tot 19.30 uur. Voor een goede organisatie dienen de deelnemers om 18.15 uur aanwezig te zijn. Tijdens de lessen is het dragen van skeeler- of fietshelm en knie-, elleboog- en polsbeschermers verplicht.

Aanmelding kan op twee manieren: door het aanmeldformulier te (laten) bezorgen bij Veronique Lansink aan het Warfriet 14, 7482 HS in Haaksbergen of het aanmeldformulier in te vullen en via de email te sturen naar ledenadmin@ijsch.nl. Het aanmeldformulier is te downloaden van de website: www.ijsch.nl. Wel op tijd aanmelden, want vol is vol!

Meer berichten