Hermien Schulte en Henk Rhebergen  mogen zich een jaar lang Ster van Haaksbergen noemen.
Hermien Schulte en Henk Rhebergen mogen zich een jaar lang Ster van Haaksbergen noemen.

Hermien Schulte en Henk Rhebergen Sterren van Haaksbergen

  Sport

BORNERBROEK - Op zaterdag 7 april werd op de banen van Restaurant 't Maatveld te Bornerbroek het eerste Sterren toernooi Haaksbergen afgewerkt, georganiseerd door de kegelclub Langs de Kant. Er werd gegooid over 4 banen met elk 10 ballen. De winnaar bij zowel de dames als de heren kreeg de titel 'Ster van Haaksbergen'.

De fraaie glazen wisseltrofee, een fles wijn en waardebon werden uitgereikt door oud-voorzitter Anton Uiterweerd aan Hermien Schulte met 292 hout en aan Henk Rhebergen met 305 hout. Verder waren er prijzen voor de tweede plaats (R. Schepers 279 hout en F. Hilgerink 300 hout) en de derde plaats (R. Pieper 251 hout en M. Hietbrink 288 hout). De aanmoedigingsprijs ging naar E. Koomen en de H. Wilens.

Verder waren er door de sponsoren prijzen beschikbaar gesteld voor de hoogste gooier per baan voor zowel de dames als de heren. Er waren twee waardebonnen voor een opknapbeurt aan de wedstrijdbal en een nieuwe wedstrijdbal. Ook waren er twee levensmiddelenpakketten beschikbaar voor de juiste voorspelling van de winnaars. De deels overgebleven gesponsorde prijzen en door de deelnemers zelf ingebrachte prijzen werden uiteindelijk met behulp van de bingomolen verloot onder de deelnemers.

Precies volgens schema kwam er, na uitreiking van de prijzen, om half zes een einde aan deze bijzonder geslaagde kegelmiddag.

Na een dankwoord aan alle sponsoren en deelnemers en de toezegging dat begin april volgend jaar zeker een tweede editie van dit toernooi zal worden gehouden, ging iedereen tevreden huiswaarts.

Meer berichten