Koninklijk crossen in de Hoeve

  Sport

Ook dit jaar wordt er op Koningsdag (27 april) het inmiddels traditionale Koningsdagevenement op het terrein van de HAMC aan de Binnenveldweg 45 in de Hoeve gehouden. Ook dit jaar weer met een opstapdag en een training voor de jeugd. Van 13.00 tot 16.00 uur.

St. Isidorushoeve - Kom je uit de Hoeve of de nabije omgeving en heb je zelf een motor, maar geen districtslicentie, dan kun je meedoen aan de opstapdag. Geef je hiervoor op in de kantine tussen 10.00 uur en 11.00 uur. De kosten bedragen een tientje en de training begint om 11.00 uur. Je kunt dan een keer trainen onder begeleiding op een echt circuit.

De jeugdtraining is voor rijders die in het bezit zijn van een basissportlicentie (voor zowel solo's als quads). Deze training wordt gegeven door twee gediplomeerde jeugdtrainers. De training zal worden afgesloten met een wedstrijdje. Graag opgave via het inschrijfformulier via de link in de crossagenda op hamc.nl.

Voor jeugd die niet in bezit is van een motor staat een leenmotor klaar. Op deze motor mag je proberen een rondje te rijden. Ook zal er weer een zijspancombinatie aanwezig zijn en je kunt er een rondje als bakkenist meerijden.

Voor de niet-rijders is er een springkussen, een kleurhoekje en een zandbak. De toegang is gratis en de kantine is open voor een hapje en drankje.

Meer berichten