Foto: Marit Jansen van Galen

HSC'21 verlies alweer kansloos van Westlandia

  Sport

Het was de vierde keer dat HSC'21 een wedstrijd speelde tegen Westlandia en alle vier keren leverde dat tot dusverre een nederlaag op. De wedstrijd van zondag werd er één om snel te vergeten, HSC'21 kwam er niet aan te pas tegen een sterk Westlandia en verloor kansloos met 5-1. Verslag door Rene Waning /hsc21.nl

Haaksbergen - Toch was er een 'wat als'. Na twintig minuten mocht Bas Postma vanaf de strafschopstip aanleggen voor de 1-1, maar hij schoot de bal te zacht in, waardoor doelman Leerdam redding kon brengen. Toen het kort voor rust ook nog 2-0 werd, snel gevolgd door een ongelukkig eigen doelpunt van Mark Engberink kort na de hervatting speelde HSC'21 een verloren duel. Uiteindelijk stopte de teller bij 5-1, waarbij Sjoerd Visschedijk de eer nog mocht redden.

Onderaan
Westlandia begon zeer stroef aan het seizoen en stond zelfs enige tijd onderaan, maar trainer Edwin Grünholz heeft zijn ploeg weer aan de praat gekregen. Het moet gezegd dat de thuisclub sterk speelde en een aantal zeer fraaie doelpunten maakte.

Oppassen
Door de tweede nederlaag op rij moet HSC'21 toch nog weer enigszins oppassen. De marge met de promotie/degradatie-plaatsen is nog ruim, maar er zullen onderweg toch nog wel een aantal punten gesprokkeld moeten worden om niet toch alsnog in problemen te komen.

Meer berichten