Geslaagd hockeyfestijn op velden Haackey

  Sport

Haaksbergen - Bij Haackey streden zondag negentig jongens en meisjes tijdens de Shoot-out Clubkampioenschappen voor een plek in het districtskampioenschap. Duellen tussen speler en keeper beslisten wie de besten zijn van de Haaksbergse hockeyclub. Beste keeper werd Gerben Kempenaar, beste keepster Lise Visschedijk. Bij de jongens wist Jort van der Zanden het makkelijkst te scoren, bij de meisjes Elike de Boer.

Er was mede dankzij het mooie weer veel belangstelling van broers, zussen, ouders en grootouders. De organisatie heeft ervoor gezorgd dat niemand zich hoefde te vervelen; er waren uitdagende springkussens, er was een ballonnenclown en een hockeystick-vangapparaat. Naast het shoot-out kampioenschap was er voor het eerst dit jaar een hockeyclinic voor alle jeugdleden. Hiervoor hadden zich zo'n 75 jeugdleden aangemeld. Zij konden onder begeleiding van zes eigen trainsters en het 'Bovelander coördinatieteam' op een speelse manier oefenen en wedstrijdjes spelen.

Haackey is op zoek naar nog meer jeugdleden. Meisjes en jongens tot 7 jaar kunnen een jaar lang gratis hockeyen. Aanmelden: jongstejeugd@haackey.nl

Meer berichten