Terechte nederlaag Hoeve Vooruit tegen Rietmolen

  Sport

St. Isidorushoeve - Hoeve Vooruit trad zondag thuis aan tegen koploper Rietmolen. Hoeve Vooruit maakt een uiterst wisselvallig seizoen door, waardoor het terug te vinden is in de middenmoot. Het leek de weg naar boven ingeslagen te hebben, maar verloor plots van EGVV en zondag van Rietmolen. Het werd 0-3.

Hoeve Vooruit miste liefst vijf basisspelers, waardoor trainer Luuk Horstink zich genoodzaakt voelde een defensieve tactiek te hanteren. In de eerste helft wist Rietmolen hier moeizaam mee om te gaan. Men had veel de bal, maar het lukte zelden om uitgespeelde kansen te creëren. Hoeve Vooruit speelde veelal de lange bal en probeerde door middel van het winnen van afgeslagen ballen tot kansen te komen. Het kreeg via Rowan ten Thije de beste kans, maar hij vergat te scoren. Rietmolen kwam in de 34e minuut uit het niets op voorsprong. Een dekkingsfout achterin bood Robbin Dieperink een vrije kans. Hij faalde niet en zette de 0-1 op het scorebord. Vlak voor rust kreeg Hoeve Vooruit opnieuw een domper te verwerken. Na knullig balverlies wist Sander te Rietmole een voorzet knap binnen te koppen in de verre hoek: 0-2.

In de 2e helft was Hoeve Vooruit niet bij machte om het Rietmolen lastig te maken. Rietmolen had ook in de tweede helft het meeste balbezit, maar had opnieuw moeite om tot grote kansen te komen. In de 81e minuut viel alsnog de 0-3. Uit de rebound scoorde Harm Waanders. Rietmolen boekte daarmee een terechte overwinning op Hoeve Vooruit.

Meer berichten
Shopbox