Dag een stond in het teken van allerlei speelse oefeningen. Van passen tot dribbelen en schieten op doel. 
Dag een stond in het teken van allerlei speelse oefeningen. Van passen tot dribbelen en schieten op doel. 

De Greune kleurt blauw met 'Schalke Auf Tournee'

  Sport

De eerste twee dagen van de Krokusvakantie stonden bij Bon Boys in het teken van de Duitse voetbalgrootmacht Schalke 04. 'Schalke Auf Tournee' was door Bon Boys naar Haaksbergen gehaald om een tweedaags sportevenement te verzorgen.

Haaksbergen - Liefst 88 jonge spelers van de club uit de Veldmaat meldden zich de voorbije maanden aan voor dit evenement. De Greune kleurde maandag volledig blauw en niet alleen vanwege de kou: alle spelers ontvingen het blauwe tenue van de roemruchte club uit Gelsenkirchen. Er hing een bijzondere sfeer, mede dankzij de winterse temperaturen. 

Dag een stond in het teken van allerlei speelse oefeningen. Van passen tot dribbelen en schieten op doel. De training werd gegeven door acht Schalke 04-trainers. Een gezonde lunch, mede mogelijk gemaakt door de Veldmaatse ondernemers, was onderdeel van deze eerste dag. De middag stond in het teken van verschillende partijvormen.

Op de tweede dag vertrokken twee touringcars vanuit de Veldmaat naar Gelsenkirchen, naar de Veltins Arena, het stadion van Schalke 04. Spelers, ouders en andere belangstellenden die iets met Bon Boys te maken hadden, kregen er een onvergetelijke rondleiding aangeboden.

Meer berichten
Shopbox