HSC'21 legt spelers vast voor komend seizoen

  Sport

Haaksbergen - De selectie van HSC'21 voor het komend seizoen krijgt steeds meer vorm. Twintig spelers hebben al getekend. Daaronder twee jongens die doorschuiven vanuit de eigen gelederen.

Jordi Brinkman maakt de overstap vanuit het tweede elftal. Hij kwam enkele jaren geleden over uit de jeugd van BSC Unisson. Vanuit O19 sluit doelman Quiijn Kiers aan bij de selectie. Robin Katier, spits van JO19, draait in de voorbereiding mee bij de eerste selectie en sluit daarna aan bij het tweede.

In navolging van anderen hebben nu ook de keepers Jeffrey Brammer en Rutger Tenhagen en de broers Tom en Martijn Veldhuis hun contract verlegd.

Daar staat het vertrek tegenover van doelman Wouter Lankheet (LONGA'30), Erwin Nieuwboer (terug naar zijn oude club AZSV) en Kevin Spanjaard (Sportlust Glanerbrug). In totaal verlaten daardoor zeven spelers de club.

Bij de jeugd zijn de contracten getekend met de selectietrainers voor het volgende seizoen, Akif Gurkan; HSC JO17-1, Leon van Dijk; HSC JO19-1, Demian ten Broeke HSC JO15-1 en Jasper Maurix HSC JO13-1. 
 

Meer berichten